Erfaren apparaturexpert till Ventilator Renrum

Jonas Friberg är det senaste nytillskottet hos Ventilator Renrum. Jonas kommer från Labrum där han under de senaste fjorton åren arbetat med projektförsäljning. 

Med Jonas får Ventilator Renrum ytterligare en mycket erfaren och duktig medarbetare i huset.

Jonas kommer även på Ventilator arbeta med projektförsäljning av framför allt klimatrum, klimatskåp och renzoner. Inom det segmentet kan Ventilator erbjuda helhetslösningar i form av projektering, installation samt eftermarknad och service. Klimatrum, klimatskåp och renzoner bedöms vara en växande marknad. Ventilator Renrum bygger klimatrum exakt efter kundens önskemål. Klimatskåpen är standardiserade och finns från 50 till 1000 liter.

- Det är roligt och spännande att komma till Ventilator. Det känns bra att jag kan tillföra erfarenhet och ny kunskap i företaget samtidigt som jag får lära mig nya saker när det gäller rum med förhöjd renhetsgrad. Jag trivdes bra även på min gamla arbetsplats men kände att det nu var tid att prova på något nytt. Det här blir en härlig utmaning, säger Jonas Friberg, projektförsäljning på Ventilator Renrum.

21 Maj 2019