fix2_CF041440_min.jpg

Välkommen till oss på Ventilator Renrum

Vi har mångårig erfarenhet av renhetsteknik och byggnation av kontrollerade miljöer inom bl a läkemedels- och elektronikindustrin. Med vår breda tekniska kompetens och långa erfarenhet kan vi stödja er som kund från designfasen och framtagande av tekniska lösningar, till en färdigbyggd lokal med korrekt renhetsnivå. Vi erbjuder helhetslösningar där vi ansvarar för hela processen – från projektering till byggnation.

Vi är ett rikstäckande företag som är specialiserade på renhetsteknik och kontrollerade miljöer. Vi erbjuder byggnation och konsultation samt produkter anpassade för kontrollerade miljöer. Vår erfarenhet och kompetens spänner över samtliga renhetsklasser, principer och standarder som gäller inom branscher som sjukvård, biotech-, elektronik-, läkemedel- och livsmedelsindustrin.

Ventilator Renrum som ingår i företagsgruppen Energivärden har tillsammans ca 150 anställda och omsätter ca 350 Mkr. Ventilator Renrum erbjuder spjut- spetskompetens inom renhetsteknik med egen teknikenhet och stab av montörer. Stabil ägare och lång erfarenhet garanterar din trygghet.